Köttbutik Stockholm

Bäst på kött i Stockholm

Övriga tjänster

Underbara delikatesser

Utöver kött och ost hittar du här hos oss en rad andra typer av delikatesser. Ofta speciellt framtagna och inhandlade för att komplettera köttet eller osten. Här hittar ni exempelvis en mängd olika typer av marmelader som passar perfekt att njuta av till en god ost, eller varför inte prova några av våra olivsorter som ett snack eller i en god och näringsrik sallad. Vi får in grönsaker från några av de bästa leverantörerna och kan även erbjuda goda drycker och andra tillbehör. För att få en ordentlig bild av utbudet rekommenderar vi att du besöker vår butik. Vill du vara säker på att din favorit inte är slut när du kommer in i butiken kan du alltid ringa och förbeställa så håller vi dem tills du kommer in.

Bland våra delikatesser märks bland annat följande: 

  • Ett flertal delikata Italienska ostar.
  • Italienska olivoljor varav två är utnämda till världens bästa.
  • Oliver av hög kvalitet, svarta och gröna.
  • Handgjord pasta.
  • Ekologiska inlagda grönsaker. Kronärtskocka, paprika, soltorkad tomat med mera.
  • Delikata marmelader.
  • Ekologiskt kaffe i exklusiv rost.

 

oliver rosmarin

Styckkurs

Hos oss kan du lär dig stycka gris, nöt eller lamm. Inga förkunskaper krävs för att delta i vår styckkurs, den är perfekt för nybörjare. 3-4 personer per tillfälle kan delta i en styckkurs hos oss. Lär dig att ta vara på köttet på bästa sätt. 

Catering till festen

Vi kan även hjälpa dig med catering till festen eller till konferensen. Kom till oss med dina önskemål så ska vi göra vårt bästa för att se till att du får det levererat precis som du vill. När det gäller catering är det bäst om du tar kontakt direkt med oss så kan vi tillsammans ta fram en lösning som just passar dig.

 

 

Kontakta oss för att beställa ur vårt stora sortiment kvalitetskött!